LBT Concours 17 maart 2019 erg succesvol!

Kampioenswedstrijd LBT Limburgs kampioenschap voor solisten en ensembles slagwerkmuzikanten op zondag 17 maart 2019 in Melick. 

Zondag 17 maart 2019 werd een geweldige muzikale en succesvolle slagwerkdag.. Op deze dag was Concordia Melick namelijk trotse gastheer voor ruim 100 optredende solisten en ensembles tijdens de LBT Kampioenswedstrijd oftewel het Limburgs Kampioenschap voor slagwerksolisten. Behalve de puike organisatie en veel lof van bondsbestuur en deelnemers hield Concordia maar liefst 5 Limburgs kampioenen over aan deze dag. Zelfs het totaal onverwacht wegvallen van de wateraanvoer kon de jarenlange kennis en ervaring in de organisatie van evenementen doorstaan.

• Stef Wolters werd kampioen met 91 punten in de 4e divisie multipercussion
• Het duo Wout Evers en Sven Pollaert werd kampioen met 87 punten in de 4e divisie mallets
• Het duo Jorn van Ophoven en Ruben te Meij werd kampioen met 86 punten in de 5e divisie multipercussion
• Wout Evers scoorde 85 punten met zijn solo op marimba in de 3e divisie
• Damien Collin, Yuri Smeets en Yannick Doemges behaalden elk 84 punten en Stijn Ramakers 82 punten in de jeugddivisie.
De 4 jongsten stonden hiermee voor het eerst op deze kampioenswedstrijd en speelden vol lef en drive.

Met deze prestaties hebben alle 9 jeugdslagwerkers van Concordia zich gekwalificeerd voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 22 juni 2019 in Don Bosco Heel.

Heb jij ook zin om onderdeel te zijn van de succesvolle en fijne groep jeugdslagwerkers van Concordia? Kom dan eens binnenlopen op vrijdagavond om 19.30 uur in 't Aad Raodhoes op de repetitie van de slagwerkgroep. Of neem contact op met drumbandcoördinator Maurice de Lange via 06-29506298 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk hier de foto's.

 

 

 

Afdrukken