MUZIEK UIT HET HART

MUZIEK UIT HET HART
Benefietconcert met Harmonie Concordia en gastartiesten op zondag 7 april a.s. te Roermond

Hartverscheurend

Als iemand plotsklaps wegvalt als gevolg van een hartaandoening die niemand zag aankomen dan roept dat veel vragen op. Hadden we dit kunnen voorkomen? Hadden we nog iets kunnen doen? Wat als...? Het geen antwoord hebben op deze vragen maken dit onverwachte verlies hartverscheurend voor de nabestaanden.

Hartstocht

Onder leiding van dirigent Martijn Pepels zullen rasartiesten als Suzan Seegers, Gé Titulaer, Carla Maffioletti (sopraan), Morschi Franz (tenor), Jack Vinders, Thei en Marij, Radomir Vasiljevic met het Balkan Orchestra, Enzo Kok, Martin Hurkens en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor samen met Harmonie Concordia uit Melick voor een muzikale topmiddag zorgen. De presentatie is in handen van Fabiënne Nijsten. Hun talent, hartstocht en podiumervaring brengen zij onbaatzuchtig op de bühne om u een prachtmiddag te bezorgen.

Hartverwarmend

De gehele opbrengst van dit concert gaat naar een bijzonder goed doel. Onderzoek in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen naar het voorkomen en behandelen van plotse hartstilstand en reanimatieonderwijs. Onderzoek dat letterlijk levens redt. Daarom: zorg dat u erbij bent op zondag 7 april vanaf 14.30 uur in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond

De organisatie is in handen van Hart en vaat onderzoekfonds Limburg, Harmonie Concordia Melick en Theaterhotel De Oranjerie. Alle artiesten en het theater werken belangeloos mee.

Reguliere tickets zijn aan de kassa van De Oranjerie verkrijgbaar en online te bestellen via de website Oranjerieprogramma.nl. De VIP-arrangementen zijn verkrijgbaar via Maggie Kooman, Fondsenwerver Hart en vaat onderzoekfonds Limburg via 06 – 46 42 25 33 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Gert Geluk, Initiatiefnemer en vrijwilliger Health Foundation Limburg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zijn ook bereikbaar voor nadere informatie.

Afdrukken