Concordia auf gehts nach Innsbruck

Op uitnodiging van de organisatie van de Innsbrucker Promenadenkonzerte speelt de Harmonie Concordia Melick op zondagavond 8 juli een groot concert in de keizerlijke Hofburg in de altstadt van Innsbruck - Tirol. De concertreis loopt vanaf vrijdag 6 juli en Concordia reist met circa 170 personen naar de bekende Alpenstad voor dit concert onder leiding van hun dirigent Martijn Pepels.

Tijdens de concertreis speelt Concordia op zaterdag 7 juli een bergconcert op eenzame hoogte, namelijk op 2.340 meter in Axamer Lizum en is er een Tiroler avond tijdens het Bezirksmusikfest in Wildermieming met o.a. Zillertaler Mander op het podium.
Promenadeconcerten: Muzikale tijdreizen in de openlucht

Hoogtepunten van elke zomer : een zweem Oostenrijkse monarchie verenigd met internationale groten van de klassiek moderne - dat alles voor de droomcoulisse van de Innsbrucker Hofburg. De Innsbrucker promenadeconcerten vullen sinds meer dan 20 jaar elke zomer de binnenhof van de keizerlijke hofburg met klanken uit meerdere eeuwen muziekgeschiedenis. Internationale militaire, politie- en burgerorkesten behoren, naast koperen-blaasensembles, brassbands en een bigband tot het standaard repertoire - daarbij komen elk jaar nieuwe programmaonderdelen, die het spektakel met hoofdletters bekronen. Een feestelijk optreden in koninklijke stijl, lieflijke klanken, de milde warmte van een zachte zomernacht, geraffineerde visuals en leuke verrassingen van de artistiek leider Alois Schöpf completeren de stemming bij de onvergetelijke promenadeconcerten met succes.

Klik hier voor meer informatie over de Promenadenkonzerte Innsbruck.

Afdrukken E-mailadres