Concertreis

Gepubliceerd op 23 mei 2023 om 22:06

Na een half jaar van voorbereiding ging Harmonie Concordia in het weekend van 19 tot en met 21 mei 2023 op concertreis naar het Saarland. Op vrijdag vertrok om 8.30 uur een gezelschap van iets meer dan 100 personen met twee bussen naar Clervaux in Luxemburg. Daar aangekomen werd een muzikale rondgang door het centrum gemaakt. Vervolgens werd een concert gegeven.

Op zaterdag vertrokken we naar Trier. In de ochtend maakten we daar een stadswandeling onder leiding van enkele gidsen. 's-Middags marcheerden we onder grote publieke belangstelling door het centrum van Trier, uiteindelijk door de Porta Nigra. Vervolgens werd een concert gegeven.In de avond trad de Concordia Egerländer Kapel nog op.

Op zondag gingen we per bus naar Cloef. Bij het Atrium Cloef liepen we via het prachtig aangelegde boomtoppenpad naar de Saar Schleife. Vanuit een grote uitkijktoren konden we genieten van schitterende vergezichten. Tijdens de lunch werden woorden van dank uitgesproken voor een geweldige reis, met name aan organisator Ben Wolters. In de middag werd nog een concert gegeven bij het Atrium. Moe maar voldaan kwamen we zondagavond om 19.30 uur terug in Melick. Het was een mooie reis geweest!