@ the Movies bij Concordia!!

In premiere: @ the Movies bij Concordia!!

Iedereen die wel eens naar de bioscoop gaat of thuis een film kijkt, weet dat geluid onlosmakelijk verbonden is met de beelden op het beeldscherm. Zonder muziek is een film saai en eentonig. Het is vooral de filmmuziek die een scène spannend maakt of extra uitdrukking geeft aan de emoties van een acteur. De jeugdmuzikanten van Harmonie Concordia presenteren daarom een groot filmconcert op zaterdag 26 oktober vanaf 19.00 uur in 't Aad Raodhoes.

Kom luisteren naar de jeugdharmonie, het opstaporkest, de Little drummer boys & girl, leerlingmuzikanten en de jeugddrumband van Concordia. De muzikale optredens worden voorzien van bijpassende beelden uit bioscoopfilms, zoals bijvoorbeeld: Disney, Pirates of the Caribbean, Verschrikkelijke Ikke, Marvel Universe of Jurassic Park. Kinderen, ouders, opa' s en oma' s, familieleden en andere toeschouwers zijn van harte welkom! Iedereen wordt ontvangen op de rode loper en je kunt zelfs met een heus Disneyfiguur op de foto; welke ons komt bezoeken, is nog een verrassing... 
Iedereen mag zich verkleden als Disney- figuur of als echte filmster; er is een Award te winnen voor de mooist verklede ster! Uiteraard is er iets te drinken en lekkers te verkrijgen. De filmkaartjes voor dit concert kosten € 1,00 p.p..

Tot ziens @ the Movies!!

 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres