Salle de Proms: concert philharmonie zuidnederland met harmonie Concordia Melick op zondag 30 juni 2019

 

 

Harmonie Concordia Melick heeft de gelegenheid gekregen om een concert te geven met philharmonie zuidnederland. Dat gebeurt onder de titel Salle de Proms. Mede vanwege de medewerking van de Rabobank Roermond-Echt kan dit concert u gratis worden aangeboden! Grijp deze kans en ben erbij, op zondag 30 juni 2019 vanaf 15.00 uur in de Salle de Fete van de Oranjerie te Roermond. 

Martijn Pepels, dirigent van Concordia Melick, krijgt tijdens het gezamenlijke concert de gelegenheid om één werk bij philharmonie zuidnederland te dirigeren. De overige werken voert de philharmonie zuidnederland uit onder leiding van Sander Teepen. Naast het gezamenlijke concert verzorgen diverse musici van philharmonie zuidnederland in mei en juni workshops voor de leden van harmonie Concordia Melick.

Het programma van philharmonie zuidnederland bestaat o.a. uit het Concertino voor fluit en orkest van Cécile Chaminade met als soliste Lotte van Straaten en enkele delen uit de Symfonie no. 9 van Dvorak, Aus der Neuen Welt. Harmonie Concordia Melick speelt vooral enkele populaire werken waaronder Chelsea Bridge met trombonesolist Nick Caris en Zimba-zambavan Goff Richards met als marimba-solist Frank Nelissen van philharmonie zuidnederland.

Het concert is een unieke ontmoeting tussen het amateurorkest uit Melick en de professionele musici van de philharmonie Zuid-Nederland. Omdat dit concert u gratis wordt aangeboden, kunnen geen kaarten gereserveerd worden. Wilt u gegarandeerd zijn van een zitplaats, zorg er dan voor dat u tijdig aanwezig bent! Harmonie Concordia Melick en philharmonie zuinederland rekenen op een volle zaal! 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres