Springconcert 2018: muzikaal jeugdpodium in de Oranjerie op zondag 4 maart

Muziek maakt slim en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dat blijkt ook dit jaar weer tijdens het muzikaal jeugdpodium tijdens het Springconcert 2018, georganiseerd door Harmonie Concordia Melick. Met heel veel jeugdig talent op het grote podium van Theaterhotel De Oranjerie in Roermond op zondag 4 maart .a.s..
Voor velen is dit optreden de eerste kennismaking met het grote podium en zullen zij zo aten horen en zien dat ze zich helemaal thuis voelen op dit podium met hun talent en enthousiasme.

Van 11.00 tot 13.15 uur zijn er doorlopend optredens van de jeugdige muzikanten van Harmonie Concordia in verschillende samenstellingen, maar daarnaast ook andere muziek- , zang- en dansvormen en cross-overs.
Tijdens het Springconcert 2018 kunt u kijken en luisteren naar de volgende optredens: Groot jeugd HAFA-orkest met jeugdmuzikanten van Concordia Melick, St. Judocus St. Joost, Philharmonie Maasniel en St. Caecila Koningsbosch, het opstaporkest, de jeugddrumband, The little Drummerboys van Concordia Melick. Vanuit het schoolmuziekproject Melick Musiceert kinderen van Brede School De Achtbaan uit de groepen 3, 4, 5, en 6 met een gezamenlijk optreden en groep 7 en 8 binnen het koorproject SInging-out-loud met hulp van het SOL-koor. Een demonstratie van muziek voor de allerkleinsten onder de noemer Muziek voor Ukkies, een optreden van jeugdkoor The Soundstars, dansgroepen van SC Mellow en de Pipers Society Castle D'Aldenghoor uit Haelen.

Kaartverkoop: bij de deelnemende verenigingen en aan de kassa voor aanvang van het concert.

Afdrukken E-mailadres