Agenda

Download als een iCal bestand
TrioConc3rt

Op zondag 22 april verzorgt Harmonie Concordia Melick een concert samen met Harmonie Concordia Obbicht en Harmonie Wilhelmina Wolder.
Het concert begint om 15:00 in ‘t Aad Raodhoes, Dorpsstraat 43 Melick. Iedereen is uitgenodigd om deze 3 geweldige orkesten, die een gevarieerd programma brengen, te komen beluisteren. Toegang is gratis.

Harmonie Concordia Melick staat nu een jaar o.l.v. Martijn Pepels en is in voorbereiding voor de concertreis naar Innsbruck deze zomer, waar in diverse concerten een zeer uiteenlopend programma zal worden gebracht.

Harmonie Concordia Obbicht o.l.v. Alex Schillings heeft in 2017 op het WMC een fantastische resultaat behaald, de 1ste prijs met goud en lof der jury en staat altijd garant voor een muzikaal hoogtepunt.

Harmonie Wilhelmina Wolder – de Blouwe o.l.v. Ghislain Bellefroid, een harmonie met een geweldige staat van dienst, zal een tweetal Spaanse werken spelen als voorbereiding op ‘Het Spaanse Concert’ op 24 juni, aangevuld met enkele andere mooie werken.

We wensen iedereen veel luisterplezier.