Kerstactiviteiten 2017

Ook dit jaar was Harmonie Concordia muzikaal goed vertegenwoordigd tijdens kerst. Activiteiten binnen en buiten het dorp werden opluisterd in verschillende bezettingen.

Op zondag 17 december 2017 vond het jaarlijkse Kerstconcert van Harmonie Concordia plaats. Wat was het een mooi en sfeervol programma, vlotjes aaneen gepraat door Carla Peters! Achtereenvolgens traden op de jeughdharmonie, het opstaporkest, de jeugddrumband, het meidenkoor The Soundstars, het ouderenkoor, vocalgroup Difference en enkele ensembles van onze eigen harmonie. Er was een talrijk publiek aanwezig, onder andere vele gasten van De Zonnebloem en van PSW Melick. De koffie en de wafels waren heerlijk, het was een heel gezellige middag!

Op 24 december 2017 om 16.30 uur verzorgde een groep van maar liefst 23 Concordianen de muziek tijdens de Kerstviering in Woonzorgcentrum Bergh. Heel mooi om op deze manier iets te kunnen doen voor de mensen die niet meer zo veel buiten de deur komen!

Op Kerstavond speelden zes van onze muzikanten kerstliedjes aan de St. Andreaskerk. Zij werden hierbij warm gehouden door de enthousiaste reactie van de kerkbezoekers en geheime drank uit iemands binnenzak.

Op dinsdag 26 december 2017 speelde de jeugdharmonie Concordia in de H.Mis ter gelegenheid van 2e Kerstdag. In een mooie bezetting werden o.l.v. Joep op een prachtige manier kerstliedjes gespeeld. Buiten ging de zon, die we al een paar dagen niet hadden gezien, er spontaan van schijnen!

Afdrukken E-mailadres