Janne Niese wint OSC

Afgelopen zondag hebben we een fantastische muziek dag beleefd met 58 optredens tijdens het Onderlinge Solistenconcours. Alle deelnemers, van jong tot oud, zetten hun beste beentje voor. Vooral de jeugd was goed vertegenwoordigd: van de beginnersdivisie tot en met de 4e divisie 37 optredens! De derde tot en met de eerste divisie telde 14 optredens en ’s avonds speelden 7 groepen. De dag werd spectaculair afgesloten door onze professionele spelers Leonie, Kim, Jolanda en Petra op fluit, klarinet en fagot/piano.

Jolanda en Petra begeleidde de meeste solo’s en deden dat met veel gevoel voor de deelnemers. Heel erg bedankt, dames!  Renato Meli en Roger Debougnoux hebben als dagjury alle optredens beoordeeld en het secretariaat werd verzorgd door Georg Heuts. Jos Vervuurt en Pim Ermers hebben alles op de gevoelige plaat vastgelegd (zie onderstaande link naar de foto's).

Bij de beginners zijn alle kinderen door het meedoen al winnaar. In de verdere divisies werd door de jury één deelnemer als winnaar uitgeroepen:

Alle deelnemers en professionals bedankt voor jullie muzikale bijdrage! Iedereen die voor en achter de schermen meegeholpen heeft om deze dag goed te laten verlopen, bedankt voor jullie inzet! Dank aan Agny, Ellen en Marien voor de prima verlopen organisatie!

Klik deze link voor enkele foto's

 

Afdrukken