Springconcert 2017

Het Valentijnsconcert is dit jaar vanwege het tijdstip omgedoopt tot Springconcert. De opzet is hetzelfde gebleven: heel veel hartverwarmende zang, dans en muziek, van vooral onze jeugd! De optredende artiesten waren Tam Dance, Fluit- en trommelkorps St. Andreas, Floor Wolters, Mr. Pbone, het Melicks Schoolorkest, Stef Wolters, slagwerkers van Concordia, Frank Evers en hafa-leerlingen uit Koningsbosch, St. Odiliënberg, Posterholt, Swalmen, 't Reutje en Melick o.l.v. Joep Schrader.

In de grote zaal van Theaterhotel de Oranjerie konden we genieten van veel muziek en dansvoorstelling, solistisch en in diverse groepen. Het waren stuk voor stuk weer geweldige optredens, waarin m.n. de jeugd in alle leeftijd hun talenten tot uitdrukking brachten.

Het concert is mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers van Harmonie Concordia Melick o.l.v. Conny Knoben, Carla Peters, Lei Schmitz en Maurice de Lange. Chapeau!

Klik hier voor enkele foto's

Kijk ook op ons YouTube kanaal voor beelden van alle optredens

Een van de hoogtepunten was natuurlijk een optreden van onze Melickse schoolkinderen die onder de vlag van 'Melick musiceert' kennis hebben gemaakt met hun instrument en hard hebben geoefend. Wat een enthousiast en swingend optreden!!!

Afdrukken E-mail