Vastelaovend 2017

Op zaterdag 25 februari 2017 vond in 't Aad Raodhoes het vastelaoveskonzér van Harmonie Concordia plaats. Het thema "Waem kump os redde?" werd op originele wijze vertolkt door verhalenverteller Ben Wolters. Joep Schrader had het programma gemaakt en leidde de harmonie. Vastelaovesvereniging de Markoef was met een grote delegatie aanwezig, natuurlijk met Prins Roel en Prinses Kelly.

Op zondag 26 februari 2017 trok Harmonie Concordia mee in de Melicker optocht. Dit jaar had de optocht voor Concordia natuurlijk een speciaal tintje omdat Prins Roel uit onze vereniging afkomstig is. En ook omdat André Wenteler jarig was! Speciaal voor Prins Roel is door enkele Concordianen een wagen gebouwd die in de optocht mee ging. Aan 't Aad Raodhoes werden de muzikanten verrast op diverse lekkernijen. Het was een prachtige optocht!

Of we op maandag in de optocht in Roermond zouden mee gaan, was -vanwege de weersvoorspellingen- vooraf uiterst twijfelachtig. Uiteindelijk viel het reuze mee en hebben we de optocht keurig kunnen uitlopen. Later op de middag werd het echt slecht weer. Conclusie: we hebben reuze geluk gehad!

Het was weer een mooie, gezellige en muzikale vasteloavend!

Bekijk deze foto's voor een impressie.

Afdrukken E-mail