Concordia-slagwerkers grossieren in prijzen

Op de foto v.l.n.r. Wout Evers, Jorn van Ophoven, Stef Wolters, Ruben te Meij en Sven Pollaert.

Tijdens het LBT solistenconcours van het district Roermond op zondag 15 januari in Linne grossierden de Melickse jeugdslagwerkers in prijzen. Stef Wolters won met multipercussion de jeugddivisie en de dagbeker voor het gehele solistenconcours met maar liefst 93 punten en lof der jury.

Wout Evers won in de 5e divisie op marimba met 85 punten en in de 4e divisie op multipercussion was hij eveneens de beste met 86 punten. Slagwerker Sven Pollaert speelde op xylofoon met piano-begeleiding maar liefst 90 punten met lof der jury en won hiermee de 4e divisie.  Het multipercussion kwartet van Ruben te Meij, Sven Pollaert, Jorn van Ophoven en Wout Evers speelde maar liefst 87 punten bijelkaar en presenteerden een indrukwekkend optreden.

Alle optredens werden beloond met 85+ punten en daarmee ontvingen alle jeugdslagwerkers een uitnodiging voor deelname aan het Limburgs Kampioenschap solisten en ensembles op zondag 19 maart in Siebengewald, gemeente Bergen, Noord Limburg.

De jeugdslagwerkers repeteren elke vrijdagavond gezamenlijk van 19.15 tot 20.15 uur in het Aad Roadhoes en nieuwe (jeugd)slagwerkers die mee willen gaan spelen zijn zeer welkom. Zodat de 5 slagwerkers binnenkort hun grote eigen jeugddrumband hebben en samen nog meer muziekplezier kunnen beleven. Meer informatie via slagwerkcoördinator Maurice de Lange via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06 - 2950 6298.

Klik hier voor enkele foto's.   

En bekijk hieronder de 6 videoclips van de optredens van onze solisten en het afsluitende kwartet.

Afdrukken