Nieuwjaarsconcerten 2017

Na het geweldige concoursresultaat eind oktober, bracht Harmonie Concordia Melick op 7 en 8 januari, tijdens de traditionele nieuwjaarsconcerten, een compleet nieuw programma onder leiding van Roger Niese. Dit jaar wederom een afwisselend programma met o.a een concertmars, filmmuziek, een pasa doble en een geweldige solo met harmonie begeleiding van Benjamin Sars op bastuba. Dit muzikaal geweld werd lichtvoetig afgewisseld met een heuse solo voor neusfluit en een onverwachte jazz improvisatie op klarinet.

Traditioneel werd het concert op 7 januari uitgevoerd samen met de Koninklijke Harmonie Roermond in het Theaterhotel de Oranjerie. De 'Keuniklikke', onder leiding van Harry Wolters en Roy Derikx, speelde een heel mooi en muzikaal uitdagend concert, waarin ook de startende muzikanten van alle leeftijden hun muzikale kwaliteiten te gehore brachten.

Op 8 januari waren wij in Oberbruch bij Instumental Verein Karken te gast. Wederom een geweldige avond, waarbij Karken onder leiding van Mark Partouns een prachtig concert gaf.

Al met al een goede start van het muzikale nieuwe jaar!

Hierbij enkele foto's van het nieuwjaarsconcert in Roermond

Hierbij enkele foto's van het nieuwjaarsconcert in Oberbruch

Bezoek ons YouTube kanaal voor opnames van deze concerten

 

 

 

Afdrukken