Huldiging Jubilarissen & Receptie Concour 2016

Op zaterdag 12 november 2016 vond de huldiging plaats van maar liefst 12 jubilarissen bij Harmonie Concordia. Op een keurige manier werden de jubilarissen één voor één in het zonnetje gezet door Conny Knoben en Jos Vervuurt, waarna Leon Evers en Hans Smits de bijbehorende speldjes en oorkondes uitreikten:

  • 60 jaar lid/muzikant Louis Wolters
  • 50 jaar lid/muzikant Annemarie de Jong en Tiny Rongen
  • 40 laar lid/muzikant Henk Wolters en Carla Peters
  • 25 jaar lid/muzikant Cobi Heldens, Rob Meijers, Marieke Bos, Leonie Wolters, Raymond Smeets, Caroline Heinemans, Dennis Beltjens en Joep Schrader.

Klik hier voor enkele foto's van de huldiging.

Aansluitend vond de receptie plaats vanwege de concoursdeelname van Harmonie Concordia op 30 oktober jl. Langzaam aan begint door te dringen hoe bijzonder het resultaat is dat daarbij werd behaald: 95,75 punten en lof der jury! Leon Evers hing namens de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen de medaille behorend bij het Limburgs Kampioenschap aan het vaandel. Ook burgemeester Monique de Boer en wethouder Chrit Wolfhagen hadden een verrassing voor Concordia in petto: het plein tussen 't Aad Raodhoes en de Aaj Bieb heet vanaf nu het Concordiaplein! Het straatnaambord werd tijdens de receptie dankbaar in ontvangst genomen en zal binnenkort worden geplaatst.

Klik hier voor enkele foto's van de receptie.

Afdrukken E-mail